Gehl kompaktlastare


GEHL är en av världens största tillverkare av kompaktlastare (skidsteers). Maskinerna finns från 1,3 ton till ca 5 ton. De flesta modellerna går att få med alternativa körsätt; hand, fot, dubbla joysticks alternativt T-bar. Det vanligaste på de större modellerna är dock dubbla joysticks vilket man via oljeservo manövrerar både framdrivning och lastar-/tiltfunktionerna.

GEHL kompaktlastare har marknadens rymligaste förarhytt med mycket effektiv ljudisolering och behaglig värmeanläggning- De flesta modellerna kan även beställas med AC.GEHL modeller från 2,9 ton och uppåt har som standard hi-flow, dubbla oljeuttag, 2-speed samt lastarmsfjädring.

GEHL U270 som vi introducerade under 2010 har blivit mycket populär bland entreprenörerna. Den är utrustad med höglyftande vertikallastare och har en sikt och komfort som är outstanding. Alla modeller kan naturligtvis utrustas helt enligt kundens önskemål, tex hyd skoplås, hi-tec grävaggregat (mekaniskt alt fjärrstyrt) samt ett 50-tal olika tillbehör.

Produktblad

Läs mer på www.gehl.de

Kontakta Bertil för mer information.